Vi er mest af alt et netværk for brugere med BPAordning (Brugerstyret Personlig Assistance). Vi vil gerne arbejde for en god dialog mellem brugere, hjælpere, pårørende og kommunen. Vi vil gerne skabe netværk for alle – både brugere, hjælpere og pårørende.

Der er mange gode grunde til at være med.

  • Som bruger med BPA-ordning har du mange muligheder, men der stilles også mange krav til dig. Det er dit livsvilkår at have hjælp. Du er altid på arbejde mentalt og kan ikke sige jobbet op. Du kan føle dig usikker når der er ændringer i dit behov for hjælp. Det er vigtigt at kende reglerne og vilkårene for hjælp. Hos os kan du bidrage med dine erfaringer og blive inspireret af andre i netværket.
  • Som hjælper kommer du tæt på brugerens liv. Det kan give meget, men det kan også være ensomt nogle gange. Du står med et stort ansvar. Det kan være en kunst at finde rundt i regler og rettigheder. Mange spørgsmål kan være generelle for hjælperne. Derfor kan det være en fordel at møde andre.
  • Som pårørende er det rart at se hvordan en BPA-ordning gør brugeren mere selvstændig og uafhængig. Det giver en mere ligeværdig relation. Men, du kan også opleve perioder med usikkerhed. Det kan f.eks. være når der er ændringer i brugerens behov for hjælp. Vi kan ikke løse alle problemer, men vi kan være her og hjælpe hinanden med at se mulighederne.

Vi håber at du vil være med, så vi sammen kan bygge et positivt netværk 🙂

Kategorier: Forside

1 Kommentar

En WordPress-kommentator · 27. januar 2019 kl. 1:56

Hej, dette er en kommentar.
For at komme i gang med at moderere, redigere og slette kommentarer, skal du gå til kommentarskærmbilledet i kontrolpanelet.
Kommentaravatarer kommer fra Gravatar.

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder