Vi havde en god frokost på Borgerhuset Stationen. Generalforsamlingen gav mange gode idéer, som der nu skal arbejdes videre med. Foreningen har jo desværre lagt stille et stykke tid og der er brug for en ekstra indsats for at “sparke røv” som et medlem udtrykte det… 😉

Vi vil fra nu mest fokusere på netværk. Der er stadig brug for mere viden på BPA-området, både for dem der har ordningen og for dem der er ved at søge om en ordning. Vi delte viden om lønforhold, nye regler, kravene til arbejdslederen og meget andet.

Vi fik godkendt de nye vedtægter, som betyder at dem der har mistet deres ordning stadig kan være med i foreningen.

Der er mere end nogensinde brug for at mennesker med handicap kæmper for rettigheder, da flere og flere mister deres hjælp. Et hurtigt gæt er at cirka 15 ud af 45 har mistet deres hjælp her i viborg, men vi har ikke kunnet finde tallene fra kommunen.

To fremmødte havde ikke kunnet møde op uden frivillig (ikke betalt) hjælp. Det viser at der er store udfordringer på handicapområdet i Viborg kommune. Vi ved ikke hvor mange, der mister hjælpen eller hvad der kræves for at man kan være sikret tilstrækkelig hjælp i fremtiden.

Vi vil prøve at støtte hinanden og vores møder må selvfølgelig gerne løfte humøret og give gode oplevelser. Det er godt at kunne dele erfaringer og grine sammen 🙂

Kategorier: aktiviteter